Loading...
Referanser 2017-10-24T10:28:46+00:00

Hva våre kunder sier

Vi jobber for å yte best mulig service for våre kunder under alle prosjekter. Takker være denne måten å jobbe på har vi mange fornøyde kunder.

Service på radiator

«CR mesterrør tok raskt kontakt og kunne gi meg gratis befaring før jobben ble gjort raskt og effektivt. Anbefales.»

Pål Kragstad
25. feb. 2015

Renovering av 2 toaletter

«Veldig fornøyd! Jobben ble gjennomført i avtalt periode i tillegg til noen ekstra arbeider som kom i tillegg til kontrakt. Det var en liten misforståelse at viften for badet ble montert på toalettet. De løste dette ved å gi oss en ekstra vifte gratis.»

Thomas Refsdal
7. feb. 2014

Toalett renner

«Jeg kan på det varmeste anbefale Aquarør AS til arbeid utført, de er punktlige, kort ventetid og veldig serviceminded og profesjonelle. Vil absolutt benytte dem for fremtidige oppdrag.»

Cecilie Sjåvik
9. okt. 2013

Bytte av innbyggd varmtvannsbereder

«Jobb (installasjon av aquastopp) utført på avtalt tid og til avtalt pris. Hyggelige folk og ha å gjøre med i tillegg.»

Gabriella Grepe
1. okt. 2013

Benkebereder 120liter

«Kjempeflott respons. Komm til avtalt tid,jobben gjort som avtalt. Flott jobb aquarør. 6 stjerner til dere.»

Morten Helge Granberg
1. okt. 2013

Fjerne rør

«Aquarør kom til avtalt tid og prisen ble faktisk lavere enn det som jeg fikk i tilbudet fra dem. Veldig fornøyd med det utførte arbeidet, spesielt siden de kom med en bedre løsning og fikk fjernet mer av rørene enn det jeg ba om i tilbudet. Anbefales.»

Anne-jorunn Enstad
16. aug. 2013

Flytte kjøkken til stue

«Jeg fikk flyttet rør og plugget gamle i forbindelse med å flytte kjøkkenet ut i stuen. Aquarør utførte jobben veldig bra, kom med gode forslag på løsninger og fullførte på avtalt tid.»

Anne-jorunn Enstad
24. juni 2013

Rørlegger

«Raskt og effektivt utført jobb til avtalt pris. Kan anbefales. Jeg kommer til å bruke dette firmaet neste gang jeg har behov for rørlegger.»

Randi Jansen
17. juni 2013

Lekkasje på kjøkkenet

«Tusen hjertlig takk for at jobben kunne bli gjort så fort selv om det var rød dag . Kjempe fornøyd med jobben som ble gjort og takker for de gode tipsene jeg fikk . Kommer nok til å kontakte dere igjen ved en eller annen anledning hjertlig hilsen Umar.»

Umar Farooq
1. mai 2013